Mercedes-Benz is een pionier op het gebied van autotechnologie, en het is meestal de S-Klasse die de ongelooflijke technologie van het bedrijf als eerste laat zien. Gadgets zoals Radar Guided Cruise Control was voor het eerst te zien op een Mercedes-Benz S-Klasse.

En als u een auto wilt die het toppunt van comfort en luxe is, dan is de S-Klasse het antwoord. Een Mercedes-Benz betekent natuurlijk ook stijl, ongelooflijk raffinement en technologie, en uitstekende prestaties.

Nieuw is de S-Klasse natuurlijk niet goedkoop, maar tweedehands exemplaren kunnen uiterst verleidelijk zijn als u de luxe levensstijl wilt leven, met een aanzienlijke besparing. Bovendien krijgt u een uitstekende auto.

Audi A5

De SUV blijft populair en Duitse fabrikanten maken een aantal mooie exemplaren, met de Audi Q5 als een geweldige optie.

Groot, ruim, comfortabel, goed uitziende en goed gemaakt, de Audi Q5 is goed aantrekkelijk voor degenen die willen alle praktische zaken van een SUV. Omdat het een Audi is, is er ook het gevoel van premium status, wat kopers altijd zal verleiden boven een andere fabrikant.

Ondanks de afmetingen is de Q5 in de meeste uitvoeringen zuinig, terwijl de SQ5 ongelooflijke prestaties biedt, die zich kunnen meten met menig sportwagen.

Als u op zoek bent naar een slimme, praktische, goed gebouwde SUV met het allerbelangrijkste Audi imago, de Q5 is een meer dan een veilige weddenschap.

Leestip: https://www.extremecarstyling.nl/wagner-tuning

BMW 1 Reeks

BMW staat wereldwijd bekend om het aanbieden van ‘The Ultimate Driving Machine’, en hun auto’s stralen een executive en succesvol imago uit. Het is dan ook geen wonder dat het instapmodel van de BMW 1 Reeks een enorme hit was.

De 1 Reeks is in de loop der tijd alleen maar mooier geworden, en biedt nu een 3- en 5-deurs hatchback carrosserie naar ieders smaak. Een cabriolet en coupé carrosserie zijn beschikbaar in de vroege modellen, maar latere modellen zijn puur hatchback, als gevolg van de geboorte van de 2 Serie.

Een reeks verschillende versies en specificaties zijn beschikbaar, waaronder een aantal nogal indrukwekkende M135i en M140i prestatiemodellen.

Audi A3

De Audi A3 werd geboren in 1996 en is een belangrijk model voor het merk, dat vandaag nog steeds ongelooflijk goed verkoopt.

Begonnen als een hatchback, was het ooit de instap in Audi eigendom – dit is nu de rol van de A1. Met de nieuwe generaties wordt de A3 ook aangeboden als sedan en cabriolet.

Knappe looks, ongelooflijke gebruiksvriendelijkheid, praktische 3- en 5-deurs, een fijne rijervaring en een uitstekende bouwkwaliteit zijn slechts enkele van de gebruikelijke A3-kenmerken.

 

De prestatieversies zoals de S3 en RS3 zijn ongelooflijk snel, en zijn uitstekende dagelijkse winterrijders, dankzij hun Quattro vierwielaandrijving.

BMW X3

De BMW X5 was het begin van de SUV trend voor BMW, maar de iets kleinere X3 is betaalbaarder en misschien een beetje knapper dan zijn grotere broer.

Handig: https://www.extremecarstyling.nl/remus

En wat biedt een goede SUV behalve functionaliteit, comfort en dat allesbepalende SUV-imago? Weggedrag. Als een SUV niet flopt in de bochten en stuurt als een auto, is dat altijd een welkome eigenschap waar mensen die de stap zetten naar hun eerste SUV naar op zoek zullen gaan.

De X3 levert dat met een typisch goed uitgevoerde BMW rijervaring. Ze noemen ze niet voor niets ‘The Ultimate Driving Machine’.