Subaru is al lang op de markt. Natuurlijk zijn er al een groot aantal auto’s verkrijgbaar van grote fabrikanten, maar Subaru heeft een unieke line-up. In deze blog bespreken we de Subaru Outback.

De SUV’s van Subaru hebben interessante verhalen; sommige hebben een lange geschiedenis, terwijl andere veel minder tijd hebben gehad om op de markt te floreren. De Subaru Outback kwam bijvoorbeeld voor het eerst uit in 1995 en veroverde al snel de wereld en groeide uit tot een van de populairste modellen van Subaru.

Subaru Outback 2023

De Outback 2023 heeft in totaal negen uitvoeringen. De Outback Base heeft standaard een breed scala aan functies. Van een ingewikkeld infotainmentcentrum compleet met Apple CarPlay en Android Auto-mogelijkheden tot een volwaardige veiligheidssuite in de vorm van de EyeSight Driver Assist Technology.

Het 2023-model biedt opwindende vooruitzichten met geweldige prestaties, superieure brandstofzuinigheid en technologie van de volgende generatie vanaf de onderkant.

Keuze uit twee aandrijflijnen

Degenen die bekend zijn met recente Outback-modellen weten dat je een van de twee aandrijflijnen kunt verwachten. De Outback maakt gebruik van Subaru’s Boxer-motoren, vooral bekend om hun onopvallende en aangepaste ontwerp dat zorgt voor een betere luchtstroom. Het meest opvallende voordeel is echter de uitzonderlijke efficiëntie in vergelijking met de I-4- of V6-motoren die je in talloze andere voertuigen op de markt aantreft. Neem een kijkje bij Subaru Wezep voor meer informatie over de Outback.

De Subaru Outback 2023 biedt wel een tweede motoroptie voor degenen die graag wat meer vermogen willen hebben tijdens hun dagelijkse woon-werkverkeer. 

Spannende interieurupgrades

Zoals bijna elk model op de markt, bundelt de 2023 Outback zijn functies in negen opwindende uitrustingsniveaus, zodat je het model kunt kiezen met de beste configuratie voor jou. Misschien wil je bijvoorbeeld elektrisch verstelbare stoelen, maar als je vasthoudt aan de Outback op basisniveau, krijg je handmatig verstelbare stoelen.

Driver-Assist en veiligheidsfuncties

De 2023 Outback is een zeldzaam geval waarbij de meeste geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen standaard zijn. Slechts enkele zijn gereserveerd voor hogere uitrustingsniveaus of aanvullende pakketten. De standaard veiligheidsvoorzieningen van de 2023 Outback zijn te danken aan de geïntegreerde EyeSight Driver Assist Technology-veiligheidssuite. 

De EyeSight Driver Assist-technologie bevat technologie, die je helpt om veilig te blijven. De veiligheidssuite omvat bijvoorbeeld Pre-Collision Braking, dat potentiële botsingen identificeert en automatisch remt als een aanrijding dreigt. Samen met het Pre-Collision Braking-systeem werkt Automatic Emergency Steering, dat in werking treedt en je helpt bij het manoeuvreren in lastige situaties.

De Subaru Outback uit 2023 is het waard

De Outback is een van de Subaru-voertuigen die populair zijn vanwege de perfecte combinatie van functies en prijs. De 2023 Outback geeft je de prestaties en efficiëntie die nodig zijn om een dagelijkse forens of een avontuurlijke machine te zijn. Als je met jouw gezin rijdt, biedt de Outback veel veiligheid, kijk verder bij Subaru Bornerbroek.